Få vägbeskrivning

Audika - Erikslustvägen Limhamn

Erikslustvägen 22
217 73 Malmö
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest

Hörseltest i Malmö

Det är enkelt att få en tid för hörseltest på en Audikas hörselkliniker. Ring kundservice på 0200-11 14 50 om du vill boka tid hos en audionom i Slottstaden.

Audika driver flera privata hörselkliniker som arbetar på uppdrag av Region Skåne, det innebär att vi följer samma regelverk och riktlinjer. Vi erbjuder trygg hörselvård och utgår alltid från dig och din livssituation i vårt arbete. 

Boka tid för en undersökning
För att boka en hörselundersökning med en av våra hörselexperter ringer du antingen kundservice på 0200-11 14 50 eller fyller i formuläret på hemsidan, så ringer vi upp dig.

Vår klinik på Erikslustvägen i Curakliniken har ingen reception. Behöver du byta batteri och filter? Kom till Audika på Erikslustvägen i Curakliniken på fredagar mellan 07:30 och 11:00. Då hjälper vi dig med enklare service och du kan köpa tillbehör på plats på kliniken. Vår närmaste klinik med bemannad reception alla veckodagar ligger på Rundelsgatan 16 i Malmö. Vill du köpa tillbehör eller hörselhjälpmedel digitalt hittar du även hela vårt sortiment i vår webbutik.

Hitta hit
Besök oss på Erikslustvägen 22 i Curaklinken, mitt i Slottstaden. Kliniken har öppet måndag till torsdag från klockan 8:15 till 16:30 och fredagar från klockan 8:15 till 14:00. 

På uppdrag av Region Skåne
I Region Skåne driver Audika ett antal privata hörselkliniker som är auktoriserade och arbetar på uppdrag av Regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som är auktoriserade av Region Skåne.

Synpunkter? Lämna här
Vi tar gärna emot dina synpunkter. Vill du dela med dig av något du varit extra nöjd med, något som du varit mindre nöjd med eller bara delge dig av din åsikt? Varmt välkommen att fylla i vårt formulär.

Kliniken är obemannad på grund av utbildning fredagen den 23 mars. Om du behöver hjälp under tiden ber vi dig kontakta vår kundservice på 0200-111450.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Limhamn Malmö

 • Lars H

  Reception

  Limhamn Malmö
 • Alma B

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö
 • Ipek E

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö