Få vägbeskrivning

Audika - Erikslustvägen Limhamn

Erikslustvägen 22
217 73 Malmö
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest

Audika - Erikslustvägen Limhamn

Särskilda öppettider under sommaren. Mellan vecka 27-29 har vi stängt och hänvisar under den perioden till vår klinik på Rundelsgatan.

Det är enkelt att få en tid för hörseltest på en Audikas hörselkliniker. Ring kundservice på 0200-11 14 50 om du vill boka tid hos en audionom i Slottstaden.

Audika driver flera privata hörselkliniker som arbetar på uppdrag av Region Skåne, det innebär att vi följer samma regelverk och riktlinjer. Vi erbjuder trygg hörselvård och utgår alltid från dig och din livssituation i vårt arbete. 

Boka tid för en undersökning

För att boka en hörselundersökning med en av våra hörselexperter ringer du antingen kundservice på 0200-11 14 50 eller fyller i formuläret på hemsidan, så ringer vi upp dig.

Behöver du hjälp med att byta batteri och filter? Eller behöver du köpa till något hörselhjälpmedel som slingpaket och telefon? Besök den närmast liggande kliniken med reception, i Malmö ligger denna på Rundelgatan 16 i Caroli. Du hittar även hela sortimentet i vår webbutik.

Hitta hit

Besök oss på Erikslustvägen 22 i Curaklinken, mitt i Slottstaden. Kliniken har öppet måndag till torsdag från klockan 8:00 till 17:00 och fredagar från klockan 8:00 till 15:30.

 

 

Vi som arbetar här

  • Alma B

    Leg. Audionom

    Limhamn Malmö
  • Ipek E

    Leg. Audionom

    Limhamn Malmö