Få vägbeskrivning

Audika - Limhamn

Erikslustvägen 22
217 73 Malmö
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest

Hörseltest i Malmö

Audika Malmö-Limhamn kan hjälpa dig med din hörsel. Upplever du nedsatt hörsel och tror att du kan ha en hörselnedsättning? Varmt välkommen till oss.

Vad gör du under ett hörseltest?
Nedsatt hörsel kan upplevas på många olika sätt. Om du märker att din hörsel är nedsatt är det första steget ett hörseltest. Hörseltestet kostar 200 kr (frikort gäller, kostnadsfritt för dig som är 85+).  Du är välkommen utan remiss. Om du är i behov av att göra ett hörseltest kommer en legitimerad audionom testa din hörsel. Hörseltestet ligger sedan till grund för eventuellt val av hörapparat. Du bestämmer själv om du vill prova eller avvakta. Våra legitimerade audionomer ger dig rekommendationer baserat på ditt behov. Hos Audika kan du välja att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment eller ur Region Skånes sortiment. Priser på hörapparater. 

Hitta till kliniken
Hörselkliniken ligger i samma hus som Curakliniken. Vi har ingen bemannad reception och tar endast emot bokade besök. Audika på Rundelsgatan 16 har bemannad reception under alla veckodagar. Du kan alltid köpa batterier, domer, filter, slangar och andra hörselhjälpmedel i vår webshop.

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Limhamn Malmö

 • Lars H

  Reception

  Limhamn Malmö
 • Alma B

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö
 • Ipek E

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö