Få vägbeskrivning

Audika - Erikslustvägen Limhamn

Erikslustvägen 22
217 73 Malmö
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest

Hörseltest i Malmö

Det är enkelt att få en tid för hörseltest på en Audikas hörselkliniker. Ring kundservice på 0200-11 14 50 om du vill boka tid hos en audionom i Slottstaden.

Audika driver flera privata hörselkliniker som arbetar på uppdrag av Region Skåne, det innebär att vi följer samma regelverk och riktlinjer. Vi erbjuder trygg hörselvård och utgår alltid från dig och din livssituation i vårt arbete. 

Boka tid för en undersökning
För att boka en hörselundersökning med en av våra hörselexperter ringer du antingen kundservice på 0200-11 14 50 eller fyller i formuläret på hemsidan, så ringer vi upp dig.

Behöver du hjälp med att byta batteri och filter? På fredagar mellan 08:30 och 11:30 hjälper vi dig på plats på kliniken. Under den här tiden kan du också köpa tillbehör till dina hörapparater. Om du behöver hjälp någon annan dag i veckan rekommenderar vi dig att du besöker vår klinik på Rundelsgatan 16 i Malmö som har bemannad reception alla vardagar i veckan. Om du endast vill köpa tillbehör, hittar du alltid hela sortimentet i vår webbutik.

Hitta hit
Besök oss på Erikslustvägen 22 i Curaklinken, mitt i Slottstaden. Kliniken har öppet måndag till torsdag från klockan 8:00 till 16:30 och fredagar från klockan 8:00 till 15:30. 

På uppdrag av Region Skåne
I Region Skåne driver Audika ett antal privata hörselkliniker som är auktoriserade och arbetar på uppdrag av Regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som är auktoriserade av Region Skåne.

Synpunkter? Lämna här
Vi tar gärna emot dina synpunkter. Vill du dela med dig av något du varit extra nöjd med, något som du varit mindre nöjd med eller bara delge dig av din åsikt? Varmt välkommen att fylla i vårt formulär.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Limhamn Malmö

 • Lars H

  Reception

  Limhamn Malmö
 • Alma B

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö
 • Ipek E

  Leg. Audionom

  Limhamn Malmö