Hörselonsdag – Audika återupptar succékonceptet

Av Audika
2021-08-25

Nu är det dags för Audika att återigen erbjuda Hörselonsdag: gratis enklare hörseltest utan att boka tid. Genom konceptet har Audika under tidigare år hjälpt 1000 tals människor till en bättre hörsel. Från 1 september erbjuds Hörselonsdag på utvalda hörselkliniker i Stockholm och Skåne.

Audika är en av Sveriges ledande aktörer inom hörselvård med visionen att hjälpa fler att höra bättre.

Det ska vara enkelt och smidigt att testa sin hörsel och Audika vill underlätta hörselresan så att fler kan ta steget till bättre hörsel. Audika kommer därför återuppta öppet hus för enklare hörseltest gratis på utvalda kliniker i Stockholm och Skåne. Konceptet riktar sig till personer som inte tidigare har testat sin hörsel. 

- Hörselonsdag kan verkligen hjälpa personer att ta steget för att kontrollera sin hörsel. Många drar sig tyvärr för att söka hjälp men med hjälp av Hörselonsdag sänker vi barriärerna och gör det så enkelt som möjligt att testa sin hörsel. Det första steget till en bättre hörsel är alltid ett hörseltest och din resa mot ett fortsatt aktivt och socialt liv kan börja här. En individanpassad hörselrehabilitering är grunden till att fortsätta njuta av alla ljud som livet har att erbjuda, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika. 

Från och med 1 september till och med 1 december är det öppet hus för gratis enklare hörseltest på onsdagar kl 13.00-15.00 på nedan kliniker. Hörselonsdag riktar sig till dig som inte tidigare testat din hörsel.

Stockholm:

• Audika Sveavägen 83

• Audika Kungsholmen, Sankt Eriksgatan 44

• Audika Södermalm, Ringvägen 93

• Audika i Kista, Kistagången 26 (start 8 september)

Skåne:

• Audika Helsingborg, Södra Kyrkogatan 3 

• Audika Lund, Gasverksgatan 3 A, plan 1 (start 6 oktober)

Mer om Audika

Audika är din expert på hörsel med visionen att hjälpa fler att höra bättre. Vi tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser - vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Vi arbetar utefter att varje person är unik och har enskilda behov. Audika hjälper dig till en bättre hörsel.

 
0 kommentarer