Få vägbeskrivning

Ängelholm

Storgatan 40, plan 1
262 32 Ängelholm
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Kliniken stänger kl 14.15 på måndag 8/10 på grund av utbildning.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Ängelholm

Välkommen till Audika i Ängelholm, vi hjälper fler att höra bättre. Om du upplever nedsatt hörsel och är i behov av hjälp är du varmt välkommen.

Hur går ett hörseltest till? 
Om du är i behov av hjälp, det vill säga att du misstänker att du har nedsatt hörsel, är det första steget ett hörseltest. Hörseltestet tar ungefär en timme och du får reda på resultatet direkt. Om resultat visar att du kan vara hjälpt av hörapparat väljer du om du vill gå vidare och prova hörapparat eller avvakta. Audionomen ger dig rekommendationer utifrån din livssituation och ditt behov. Audika erbjuder hörapparater ur Region Skånes sortiment och ur Audikas privata sortiment. Vad kostar en hörapparat? Hörseltestet kostar 200 kr (frikort gäller). För dig som är över 85 år är första besöket. hörseltestet, kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Välkommen in
På onsdagar mellan 09:00 och 15:30 är du välkommen till vår klinik i Ängelholm om du vill ha hjälp med enklare service. Då har du också möjlighet att köpa tillbehör och hörselhjälpmedel till dina hörapparater. Du kan alltid köpa dina tillbehör i vår webshop.

Behöver du hjälp någon annan dag? Vår klinik i Helsingborg har bemannad reception varje veckodag. 

Hitta hit
Vi finns på Storgatan 40 i Ängelholm mitt i stadens centrum. Kliniken är öppet måndagar-torsdagar 08:15-16:30 och på fredagar 08:15-14:00. Du kan alltid ringa vår kundservice om du behöver hjälp när kliniken är stängd på 0200-111450. 

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne. 

 

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Ängelholm

 • Lars H

  Reception

  Ängelholm
 • Amanda E

  Leg. Audionom

  Ängelholm
 • Mirela K

  Leg. Audionom

  Ängelholm