Få vägbeskrivning

Höllviken

Kungstorpsvägen 8 A
236 32 Höllviken
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Kliniken stänger kl 14.30 på onsdag 10/10 på grund av utbildning.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Höllviken

Audika i Höllviken kan hjälpa dig med nedsatt hörsel till en bättre hörsel. Märker du att du har nedsatt hörsel? Välkommen.

Varför hörseltest?
Vet du med dig att du har svårt att höra i vissa situationer? Märker du att din hörsel har försämrats? Då kan det vara lämpligt att göra ett hörseltest. Hörseltestet kostar 200 kr (frikort gäller) och du är välkommen utan remiss. För dig som är över 85 år är det kostnadsfritt. Hörseltestet tar ungefär en timme och du får reda på hur du hör och hur du skulle kunna höra med hjälp av hörselhjälpmedel. Audikas legitimerade audionomer ger dig råd om val av eventuell hörapparat med grund i vad du efterfrågar. Hos oss kan du välja att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment och ur Region Skånes sortiment. Vill du veta mer? Kostnad för hörapparater. 

Vart finns vi?
Audika i Höllviken hittar du vid Toppengallerian. Vi har ingen reception men erbjuder dig möjlighet att få hjälp med enklare service på torsdagar 13.00-16.00. Vår närmaste klinik med bemannad reception är i Malmö. Det finns alltid möjlighet att köpa tillbehör som batterier, filter, domer och slangar i vår webshop.

Öppettider i sommar
Kliniken är stängd alla dagar förutom onsdagar och torsdagar under veckorna: 30, 31, 32, 33. Behöver du hjälp under tiden? Varmt välkommen till vår hörselklinik i Malmö.

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Höllviken

 • Lars H

  Reception

  Höllviken

 • Anna L

  Leg. Audionom

  Höllviken
 • Linnea S

  Leg. Audionom

  Höllviken