Få vägbeskrivning

Kristianstad

Nya Boulevarden 10, plan 2
291 31 Kristianstad
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Kliniken stänger kl 13:00 den 4 oktober på grund av utbildning.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Kristianstad

Till Audikas hörselklinik i Kristianstad är du välkommen att testa din hörsel om du upplever att din hörsel är nedsatt.

Vem gör hörseltest?
Om du upplever att du har en hörselnedsättning, det vill säga att du märker att det är svårt att höra i vissa situationer är du välkommen att boka ett hörseltest. Hörseltestet kostar 200 kr (frikort gäller). Om du är 85 år eller äldre är hörseltestet kostnadsfritt. Hörseltestet tar ungefär en timme och innebär en noggrann koll av din hörsel. Baserat på resultatet av ditt hörseltest ger våra legitimerade audionomer dig råd om eventuellt val av hörapparat. Vi utgår alltid efter ditt behov och din önskan. Du kan välja att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment eller ur Region Skånes sortiment. Vad kostar en hörapparat? Du är välkommen utan remiss.

Välkommen till oss
På tisdagar mellan 09.00-14.30 har vi möjlighet att hjälpa dig med enklare service, köp av tillbehör eller rådgivning av hörselhjälpmedel. Övrig tid är till för bokade besök. På vår klinik i Malmö är receptionen alltid bemannad.

Du har väl inte missat att du kan köpa batterier, domer, filter eller andra hörselhjälpmedel digitalt? Klicka här för att komma till vår webshop.

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Kristianstad

 • Lars H

  Reception

  Kristianstad
 • Amanda P

  Leg. Audionom

  Kristianstad

 • Martin L

  Leg.Audionom

  Kristianstad

 • Åsa H

  Leg. Audionom

  Kristianstad