Få vägbeskrivning

Norrtälje

Hantverkaregatan 11
761 30 Norrtälje
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Norrtälje

Välkommen till Audikas hörselklinik i Norrtälje. Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje hjälper dig att höra bättre.

 • Hörseltest i Norrtälje kostar 100 kr (frikort gäller). Du behöver ingen remiss.

 • Audikas hörselklinik i Norrtälje jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

 • Hörapparat i Norrtälje kan provas ut ur regionens och Audikas sortiment. 

 • Avvikande öppettider: Lunchstängt 12.00 - 12.30 och kliniken är stängd alla helgdagar. 

 • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid på onsdagar kl 13.00 - 15.00. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. Läs mer om öppen mottagning.

 • Corona & Audika: Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet och bär skyddsutrustning vid nära kontakt med dig. Om du behöver hjälp är du välkommen att komma förbi kliniken under våra öppettider eller kontakta vår Kundservice. Läs mer om senaste nytt på sidan: Audika & Corona.


Vill du boka en tid för ett hörseltest? Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

"Jag hörde inte - vad sa du?" Behöver du ofta fråga frågan "vad sa du?". Eller behöver du ofta be andra att upprepa sig? Det kan vara tecken på att din hörsel kan ha försämrats och kan vara nedsatt. Då kan det vara dags att kolla din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Norrtälje.

Hörseltest i Norrtälje kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och ingen remiss krävs för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Norrtälje genom att fylla i vårt formulär.

Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö av en legitimerad audionom. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör.

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Norrtälje? Boka ett hörseltest.

Vad kostar det att prova ut en hörapparat i Norrtälje? Audikas hörselklinik i Norrtälje jobbar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att Audika följer regionens regler och riktlinjer. Om du provar ut hörapparat i Norrtälje har du två olika valmöjligheter:

1. Du kan välja att låna hörapparat ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr.

2. Du kan välja att köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Väljer du hörapparat ur Audikas privata sortiment kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. När du köper hörapparat ur Audikas sortiment betalar du också förskrivningsavgiften på 600 kr. Audikas legitimerade audionomer hjälper dig med ditt val av hörapparat, bland annat baserat på din hörselnedsättning, din hörselkurva och ditt behov.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 100 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Hur är dagens moderna hörapparater? Dagens hörapparater är digitala, diskreta och mer tekniskt avancerande än någonsin förut. Läs mer om våra hörapparater.

När du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Du är sedan välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Vill du veta hur uppföljningsbesöket går till och vill ha mer information om hela processen? Läs mer på vår sida om hörselprocessen.

Hur längesedan var det du provade ut din hörapparat? Det kan vara så att din hörsel har förändrats och att din nuvarande hörapparat inte längre är anpassad utefter din hörselnedsättning. Första steget är att boka ett nytt hörseltest. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audikas audionomer i Norrtälje är legitimerade. Audionomerna har gått en treårig universitetsutbildning och har en legitimation från Socialstyrelsen.

Vad kan Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje göra för dig?

 • Hjälpa dig att testa din hörsel
 • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Du och dina anhöriga får också hjälp med hur ni bäst kan kommunicera i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Norrtälje har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörselkliniken har bemannad reception under alla veckans veckodagar. 

Gillar du att handla digitalt? Beställ dina tillbehör och förbrukningsartiklar i vår webshop: hörselbutik.se

Adressen till Audikas hörselklinik i Norrtälje är Hantverkaregatan 11. Hörselkliniken ligger centralt belägen i Norrtälje. Ett stenkast från Roslagens Sparbank och Fastighets Byrån i Norrtälje. Hörselkliniken ligger i Diana Huset och i Norrtälje Resebyrås tidigare lokaler.

Kör du bil till hörselkliniken? Det finns en parkeringsplats i nära anslutning till hörselkliniken, mitt emot Roslagens Sparbank. Du når parkeringsplatsen via gatan som heter Danskes Gränd. Från parkeringsplatsen till hörselkliniken är det bara någon minuts promenad. Du ser hörselkliniken från parkeringsplatsen.

Åker du buss? Gå av vid Norrtälje busstation som också är slutstationen. Norrtälje busstation ligger endast cirka 100-150 meter från hörselkliniken. Sök din resväg på SL.se

Letar efter en hörselklinik som ligger nära dig? Audika har fler hörselkliniker i Norra Stockholm, se nedan.

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Rotebro, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Hörapparat och hörseltest i Norrtälje. Få hjälp av Audikas hörselklinik i Norrtälje. Vår hörselklinik är auktoriserad av Region Stockholm.

Vi som arbetar här

 • Johan S

  Verksamhetschef

  Norrtälje

 • Jessica N

  Koordinator

  Norrtälje

 • Jörgen M

  Koordinator

  Norrtälje

 • Constanza N

  Leg. Audionom

  Norrtälje

 • Lillemor A

  Leg. Audionom

  Norrtälje

 • Linda W

  Leg. Audionom

  Norrtälje

 • Marie O

  Leg. Audionom

  Norrtälje