Dragarbrunnsgatan

Dragarbrunnsgatan 15, 753 20, Uppsala

Stängt alla helgdagar

Hörselklinik på Dragarbrunnsgatan i Uppsala

Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan har avslutat sitt uppdrag med Region Uppsala och är nu stängd. Audika kommer fortsätta hjälpa dig med hörselvård på Kålsängsgränd i privat regi. Läs mer på vår sida om hörselkliniken på Kålsängsgränd.

Audika på Kålsängsgränd

Audika kommer finnas kvar i Uppsala och från 18 mars erbjuder vi dig hörselvård i privat regi
Audika har en stolt tradition att sedan 2011 erbjuda hörselvård i Uppsala. Det kommer vi att fortsätta med. Från den 18 mars erbjuder Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd hörselvård i privat regi.  Du är varmt välkommen att kontakta oss redan nu vid frågor eller för bokning av tid. 

Du träffar samma legitimerade audionomer som tidigare på Kålsängsgränd där du kommer få vägledning och stöd under hela din hörselresa för att nå din fulla hörselpotential.

Hos Audikas privata hörselklinik på Kålsängsgränd får du:

  • Rådgivning av våra erfarna legitimerade audionomer
  • Kostnadsfri hörselundersökning, ingen remiss krävs
  • 30-dagars testperiod av hörapparater av den allra senaste tekniken  innan du bestämmer dig
  • Drop-in service varje dag för dig som har provat hörapparat ur Audikas privata sortiment 
  • Du som är yrkesverksam får hjälp med arbetsplatshjälpmedel där du kan vara berättigad 100% bidrag från Försäkringskassan
  • Rabatt på tillbehör och kompletterande hörselhjälpmedel

Första steget till en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka kostnadsfri undersökning via vårt formulär eller ring 0200-111450 för att få rådgivning om din hörsel. 

Audika är din privata hörselklinik med lång erfarenhet och hög expertis:

  • Vår vision är att hjälpa fler att höra bättre och våra experter hjälper dig att nå ökad livskvalitet
  • Vi erbjuder den allra senaste tekniken inom hörapparater så att du ska kunna nå din fulla hörselpotential
  • Våra legitimerade audionomer är specialister på Oticons hörapparater och Oticon är världskända för att ge en enastående ljudkvalitet, lyssningskomfort och har unik teknik som kan framhäva tal i alla ljudmiljöer
  • Vi är en del av Demant Group, en världsledande koncern inom hörselhälsa och teknologi som bygger på över 120 års erfarenhet inom audiologi, forskning och innovation

Vi på Audika är måna om att uppfylla dina unika hörselbehov och strävar alltid efter att tillhandahålla en hörselvård av hög kvalitet och god tillgänglighet.

Bakgrund och fakta om Audikas resa i Uppsala
Att bedriva högkvalitativ hörselvård är det mest centrala för oss på Audika. I augusti 2023 valde vi att säga upp avtalet med regionen då vi inte fick förutsättningar för att fortsätta bibehålla hög kvalitet med god tillgänglighet samt ha möjlighet att utveckla verksamheten. Audika har nu valt att erbjuda hörselvård i privat regi och finns kvar på Kålsängsgränd med samma erfarna legitimerade audionomer. 

För dig som tidigare varit kund till Audika under tiden Audika haft avtal med Region Uppsala är välkomna att ta del av vårt privata erbjudande. I och med att vi har sagt upp avtalet med Region Uppsala kan vi inte längre hjälpa dig att justera eller ge service av region-hörapparater som du har provat ut hos Audika. Vi kan endast justera eller ge service av hörapparater ur vårt privata sortiment.