Hörapparater på Audikas privata hörselkliniker

Vi driver privata hörselkliniker i Göteborg, Eskilstuna, Nyköping, Jönköping, Uppsala, Örebro, Gävle, Västerås, Kalmar och Karlskrona. På våra privata hörselkliniker erbjuder vi ett brett sortiment av olika typer och modeller av hörapparater – för att du ska kunna välja den som passar dina behov bäst. 

Sortiment
Kostnad 
Frågor och svar

30-dagars testperiod

Testperiod
i 30 dagar
Du behöver
ingen remiss
Brett sortiment
av hörapparater
Över 70 000
nöjda kunder

Kostnad för att prova ut en hörapparat på Audikas privata hörselkliniker

Provar du ut en hörapparat på någon av våra privata hörselkliniker betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten. Du betalar även utprovningsavgift på 1000 kr oavsett om du provar ut en eller två hörapparater.

Våra privata hörselkliniker: 

Boka en 30-dagars testperiod

Testa hörapparater utan förpliktelse i 30 dagar. Starta bokningsformuläret för att börja en 30-dagars testperiod av nya hörapparater med den senaste tekniken.
Har du hörapparater sedan tidigare?

Steg 1 av 4

Så går en utprovning av hörapparater till

1

Besök hos audionom
Det första steget är att göra ett hörseltest hos en legitimerad audionom. Resultatet ligger till grund för val av hörapparat. Audionom ger dig rekommendationer baserat på dina individuella behov.

2

Testa hörapparat
Du får testa din hörapparat i 30 dagar innan du bestämmer dig om det är den hörapparat som passar dina behov bäst. Vi rekommenderar dig att använda den i så många olika ljudmiljöer som möjligt så att du verkligen kan känna in hur du hör med din nya hörapparat.

3

Uppföljning
Sedan är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Du får berätta hur det har gått och hur du tycker att du hör med dina hörapparater. Eventuella justeringar kan även göras.
Testa hörapparat i 30 dagar

Vanliga frågor och svar om hörapparater på Audikas privata hörselkliniker