Bakom-örat-apparater

Diskreta, omärkbara och nästan osynliga. Dagens bakom-örat-apparater är så små att de flesta inte märker att du bär dem.

Diskret bakom örat

 

  • En bakom-örat-apparat (BTE) är det perfekta valet om du vill ha en extra kraftfull apparat med diskret modern design. De flesta personer med grava och svåra hörselnedsättningar föredrar denna sorts hörapparat. Det finns två sorters bakom-örat-apparater:
  • – BTE. Världens vanligaste hörapparat för gravt hörselskadade. Ljudet passerar igenom en slang till en separat enhet som anpassats perfekt efter ditt öra. Den har ett större batteri än en RITE-lösning och har plats för en större förstärkare, vilket gör den mer kraftfull.

    – även kallad RITE. Beroende på vilken form av hörselnedsättning du har kan detta vara den bästa lösningen för dig. Ljudet sänds via en diskret hårtunn vajer till en mottagare som sitter i hörselgången, nära trumhinnan. Högtalaren hålls på plats av en liten propp eller en formgjuten insats.
  • BTE
    • De flesta personer som använder hörapparat väljer en bakom-örat-modell. De är lätta, mycket små och nästan osynliga när de används.
    {4B674BCA-A434-4399-A6B1-0515D17530FC}

thumb
Colour Preview

Letar du efter en ny hörapparat?

Låt våra audionomer vägleda dig. De har djup kunskap och kan hjälpa dig välja rätt hörapparat.Boka ett hörseltest  Vill du bli uppringd?   


Eller ring oss: 80 123 456

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta hörselklinik