Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

audionom-skane

Besök din närmaste audionom i Skåne

Letar du efter en audionom i Skåne? På Audika i Skåne arbetar legitimerade audionomer som är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Hitta din närmaste audionom i Skåne, använd listan nedan:

Upplever du nedsatt hörsel eller är i behov av hörapparat? Då kan en av våra legitimerade audionomer i Skåne hjälpa dig. En audionom är expert på att individanpassa såväl tekniska som pedagogiska lösningar för varje enskild individs behov. Din audionom i Skåne kan hjälpa dig med: 

• Testa din hörsel
• Behovsbedömning och rehabiliteringsplan anpassad just för din hörselnedsättning
• Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetsplatshjälpmedel
• Formgjutna/Individanpassade hörselskydd
• Rådgivning om hur du och dina nära på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer både med och utan hörapparat

Om du har nedsatt hörsel eller är i behov av att prova ut hörapparat eller andra hörselhjälpmedel är du varmt välkommen att boka en tid hos en legitimerad audionom i Skåne. Ring 0200-111450 för att boka en tid. Ett besök hos en legitimerad audionom i Skåne kostar 200 kr (frikort gäller, kostnadsfritt för dig om är 85+).

skane-audionom

Alla Audikas audionomer i Skåne är legitimerade. Audionomerna har treårs universitetsutbildning och legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Audionomutbildningen innehåller ämnen inom teknik, pedagogik och medicin. En audionom får med sig både teoretiska och praktiska kunskaper från utbildningen eftersom den innehåller olika undervisningsformer (teori såväl som praktik). Audikas legitimerade audionomer i Skåne är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Om du behöver komma i kontakt med din audionom eller boka ett besök hos din audionom hjälper vår kundservice dig. Det allra vanligaste är att vi bokar in ett besök med din audionom – det kan antingen vara fysiskt eller digitalt (exempelvis via telefon) beroende på vad du behöver hjälp med. Ring oss på 0200-111450 så hjälper vi dig. Om du hellre föredrar att kontakta oss på ett annat sätt hittar du alla kontaktvägar på sidan: Kundservice.

skane-audionom-audika

Audika har totalt åtta hörselkliniker i Skåne och cirka 20 legitimerade audionomer. Gå in på sidan: Hörselklinik i Skåne för att hitta din närmaste hörselklinik och audionom i Skåne.

audionom-i-skane

En audionom hjälper dig som har nedsatt hörsel att höra ännu bättre. En audionom är expert på att göra utredning av hörselnedsättningar och lägga upp en anpassad rehabiliteringsplan för varje individs behov. I rehabiliteringsplanen ingår bland annat kommunikationsråd, vägledning och val av eventuell hörapparat och/eller annat hörselhjälpmedel. Du väljer själv vilken audionom i Skåne som du önskar besöka och vilken hörselklinik som passar dig bäst. Alla Audikas legitimerade audionomer finns här för att lyssna, förstå och se dina unika behov.

skane-och-audionom

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik