Landskrona

Eriksgatan 90, 261 33, Landskrona

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

Information till våra patienter i Landskrona 

Audika har varit verksamma i Landskrona under flera år och bedrivit hörselvård på uppdrag av Region Skåne. Nu har Audika valt att inte acceptera de ändringar som Region Skåne gjort i förfrågningsunderlaget och har därmed sagt upp avtalet. Anledningen är att Audika och Region Skåne inte har samsyn gällande vilka ekonomiska förutsättningar som behövs för att kunna fortsätta bedriva hörselvård. Det innebär att Audikas mottagning på Eriksgatan 90 i Landskrona kommer att stänga.

Vi tar emot nya patienter fram till 31 maj 2024 (i mån av tid och tillgänglighet) och vi stänger mottagningen den 31 augusti 2024. Vi erbjuder service till våra befintliga patienter fram till 31 augusti 2025.

Vi förstår att det kommer påverka dig och vi kommer göra vårt yttersta för att konsekvenserna ska bli så små som möjligt. Med detta informationsblad och nedan text svarar vi på några av de frågor vi tror du har, men kommer även löpande uppdatera vår hemsida. 

Hur länge hålls kliniken i Landskrona öppen?

Svar: Vi är väldigt måna om att hålla de avtal vi har ingått i och därför kommer kliniken vara öppen till avtalet går ut och stänga först den 31 augusti 2024. Vi tar emot nya patienter fram till 31 maj 2024 och erbjuder service till våra befintliga patienter fram till 31 augusti 2025. Se aktuella öppettider på den här sidan om hörselkliniken i Landskrona.

Från 1 september 2024 kommer du få hjälp med bokade servicebesök på följande adress: Audionommottagningen i Landskrona, Pilåkersgatan 32. Observera att alla besök är tidsbokade, välkommen att kontakta vårt kontaktcenter på 0200-11 14 50.

Vad händer med mig som patient?

Svar: Du som är ny patient är välkommen till Audikas övriga mottagningar i Region Skåne (vi finns i Helsingborg, Lund och Malmö - se alla adresser på hörselkliniker i Skåne eller övriga audionommottagningar som är auktoriserade av Region Skåne. Se alla valbara mottagningar på 1177.se.

För dig som är tidigare patient hos Audika och behöver hjälp med exempelvis justering eller service är du välkommen till service-drop in. Vi finns kvar på Landskrona Eriksgatan 90 fram till och med 31 augusti 2024.

Från 1 september 2024 kommer du att få hjälp med bokade servicebesök på följande adress: Audionommottagningen i Landskrona, Pilåkersgatan 32. Observera att alla besök är tidsbokade, välkommen att kontakta vårt kontaktcenter på 0200-11 14 50.

Varför säger Audika upp avtalet?

Svar: Anledningen är att Audika och Region Skåne inte har samsyn gällande vilka ekonomiska förutsättningar som behövs för att kunna fortsätta bedriva hörselvård.

Hur påverkar det min pågående rehabilitering?

Svar: Vi kommer hjälpa dig att fullfölja din pågående rehabilitering och du kommer få tillgång till service via Audika fram till och med 31 augusti 2025.

Information om Audikas hörselklinik i Landskrona

Vi som jobbar här

Bild på Marianne, verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Landskrona där du kan få hjälp av legitimerade audionomer med utprovning av hörapparater och hörseltest
Marianne
Verksamhetschef
Bild på Ingmarie som hjälper dig med hörapparater och boka hörseltest hos en legitimerad audionom på Audika hörselklinik i Landskrona
Ingmarie
Koordinator
Bild på Andreas som arbetar som legitimerad audionom  på Audikas hörselklinik i Landskrona och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Andreas
Leg. Audionom