Eriksgatan 90, 261 33, Landskrona

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

Öppet för: service drop-in varje dag 12:45-13:30. Övrig tid bokade besök.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Landskrona

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik i Landskrona på uppdrag av Region Skåne. Audikas legitimerade audionomer i Landskrona hjälper dig med behov. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Landskrona görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Landskrona kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.
  • Audikas hörselklinik i Landskrona är auktoriserad av Region Skåne. 
  • Hörseldag: Den 27/9 mellan klocka 8.30-15.30 erbjuder vi gratis snabbtest av din hörsel. Det är drop-in och du behöver inte boka tid. Erbjudandet gäller dig som inte har testat din hörsel tidigare eller har hörapparater. Ta gärna med dig en vän till besöket. Läs mer här om hörseldag.

Hörseltest i Landskrona, Skåne

Behöver du ofta be andra att upprepa sig? Anser du att du hör sämre än dina nära och kära? Tycker du att din hörsel är nedsatt? Varmt välkommen att boka en tid för ett hörseltest i Landskrona om du tycker att du hör dåligt eller vet med dig att din hörsel är nedsatt.

Hörseltest i Landskrona kostar 200 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid för ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Landskrona genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Landskrona

Hörseltestet genomförs av en legitimerad audionom i en ljudisolerad miljö. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du upplever din hörsel. 

Hörseltestet visar hur du hör, om du hör normalt eller om din hörsel är nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar ungefär en timme att genomföra.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Upplever du nedsatt hörsel och vill du boka en tid för ett hörseltest i Landskrona? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Landskrona, Skåne

Att prova ut hörapparat i Landskrona

Om du väljer att prova ut hörapparat i Landskrona och är berättigad hörapparat enligt Region Skånes regler och riktlinjer har du som patient hos Audika två alternativ:

1. Du kan välja att prova ut hörapparat från regionens upphandlade sortiment. Då betalar du 1 000 kr som är Regionens utprovningsavgift.

2. Du kan välja att prova ut hörapparat som inte ingår i regionens upphandlade sortiment utan ur Audikas privata sortiment (Friare val). Då får du en rekvisition på 1 800 kr per hörapparat av regionen. Om den hörapparat du väljer kostar mer, betalar du själv mellanskillnaden. En utprovningsavgift på 1 000 kr betalas även vid detta val.

Dagens hörapparater är moderna, både när det kommer till teknik och design. Vill du veta mer om hörapparater? Klicka dig vidare till vår sida som handlar om hörapparater.

När du har provat ut din hörapparat får du lov att prova hörapparaten under 30 dagar. Efter din provperiod är du välkommen åter på ett uppföljningsbesök. Läs mer uppföljningsbesöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen

Har du hörapparat sedan tidigare? Då kan det vara dags att boka ett servicebesök. Vi vill säkra att du hör så bra som du skulle kunna och eftersom hörseln förändras med åren kan det vara så att din nuvarande hörapparat inte längre hjälper dig på bästa sätt. Kontakta oss så hjälper vid dig.

Audionom i Landskrona, Skåne

Audikas audionomer i Landskrona är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårig utbildning från universitetet och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. 

Audikas legitimerade audionomer i Landskrona hjälper dig med:

  • Att testa din hörsel
  • Att prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Audionomerna i Landskrona hjälper dig och dina nära med kommunikationsråd om hur ni bäst kan kommunicera i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Landskrona är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Landskrona, Skåne

Öppettider till Audikas hörselklinik i Landskrona

Audika hörselklinik i Landskrona har öppet för drop-in varje helgfri vardag mellan 12:45-13.30. Under drop-in kan du få hjälp med enklare serviceärenden som exempelvis att köpa/byta tillbehör, få reparationsbedömningar, aktivera och justera olika program samt boka tid. Läs mer om drop-in.

Kliniken har öppet för bokade besök måndag - torsdag 08:15-16:30 och fredag 08:15-14:00. Lunchstängt 12:00-12:30.

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Vill du köpa batterier, domer eller vaxfilter digitalt? Köp dina tillbehör och/eller andra hörselhjälpmedel i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Landskrona

Audikas hörselklinik i Landskrona ligger på Eriksgatan 90, på gatuplan. Hörselkliniken ligger nära Försäkringskassan och Skatteverket. 

Åker du buss till hörselkliniken? Busshållplatsen Säbygatan ligger precis utanför hörselkliniken och trafikeras av följande busslinjer: 2, 3, 5 och 218. Sök din snabbaste resväg på Skånetrafiken.se.

Kör du bil till hörselkliniken? Det finns möjlighet att parkera på gatan precis utanför hörselkliniken.

Audika har fler hörselkliniker i Skåne

Söker du efter en hörselklinik nära dig? I Skåne har Audika 3 hörselkliniker, utöver hörselkliniken i Landskrona.

Audikas hörselklinik i Lund, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Helsingborg, hörapparat och hörseltest 

Alla Audikas hörselkliniker i Skåne, hörapparat och hörseltest 

Auktoriserade hörselkliniker

Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som jobbar här

Bild på Jens som arbetar som verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Landskrona där du kan få hjälp med hörapparater och hörseltest en legitimerad audionom
Jens
Verksamhetschef
Bild på Ingmarie som hjälper dig med hörapparater och boka hörseltest hos en legitimerad audionom på Audika hörselklinik i Landskrona
Ingmarie
Koordinator
Bild på Alexander som är legitimerade audionom på Audikas hörselklinik i Landskrona och hjälper dig med utprovning av hörapparater och att göra hörseltest
Alexander
Leg. Audionom
Bild på Andreas som arbetar som legitimerad audionom  på Audikas hörselklinik i Landskrona och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Andreas
Leg. Audionom
Bild på legitimerade audionomen Maria som hjälper dig med rådgivning av hörapparater och hörseltest på Audikas hörselklinik i Landskrona
Maria
Leg. Audionom
Bild på Lena som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Landskrona i Skåne som utför hörseltest och ger dig rådgivning om hörapparater
Lena
Leg. Audionom

Boka hörseltest i Landskrona

Steg 1 av 4