Få vägbeskrivning

Lund

Gasverksgatan 3 A, plan 1
222 29 Lund
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Kliniken stänger kl 15.30 på tisdag 2/10 på grund av utbildning.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Lund

Audikas hörselklinik erbjuder dig hjälp med din hörsel. Till oss är du välkommen om du upplever nedsatt hörsel och vill få hjälp med din hörsel.

Hörseltest - första steget
Om du tycker att du hör dåligt och vill få hjälp med att höra bättre är första steget ett hörseltest. Hörseltestet är till för dig som upplever att du har dålig hörsel. Det kostar 200 kr (frikort gäller, kostnadsfritt för dig som är över 85 år). Hörseltest innebär en ordentlig och noggrann koll av din hörsel. Det tar cirka en timme och genomförs av en legitimerad audionom. Om det visar sig att du kan vara hjälpt av hörapparat kan du välja att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment eller Region Skånes sortiment. Beslutet är alltid ditt. Kostnaden för hörapparater. Du är välkommen utan remiss.

Kliniken i Lund
Audika i Lund hittar du nära centralstationen. På fredagar mellan 12.30-14.00 erbjuder vi dig möjligheten att få hjälp med enklare service, köpa tillbehör och få råd om hörselhjälpmedel. Övriga dagar tar vi emot bokade besök. I Malmö och Helsingborg är receptionerna bemannade varje veckodag.

Du har väl inte missat att du kan köpa dina tillbehör digitalt? Hitta till vår webshop

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Lund

 • Lars H

  Reception

  Lund
 • Jeanette V

  Leg. Audionom

  Lund
 • Hallgrimur Ö

  Leg. Audionom

  Lund