Olika typer av hörapparater

Människor är olika – med olika behov och livsstilar. Att hitta rätt hörapparat som ger just dig bättre hörsel får därför aldrig vara en process där ”en modell passar alla”.

Hörapparater för vuxna

Osynliga, dolda eller nästa osynliga

Tack vare modern teknik och design är det nästan omöjligt för folk att se du har hörapparat, oavsett vilken modell du väljer. Vi har olika modeller för olika typer av hörselnedsättning – vi kan hjälpa dig oavsett om din hörselnedsättning är lätt, måttlig eller grav.

Låt oss hitta den perfekta modellen för dig

Vi är dina experter – vi är här för att ge dig bättre hörsel, ge dig råd och svara på alla dina frågor. Det lönar sig att ta ett hörseltest och bli undersökt av en audionom. Du kan titta på de olika typerna av hörapparater som finns och se vårt stora utbud av hörapparater av god kvalitet.

Du kan prova dem och se om du föredrar en apparat som sitter bakom örat eller i örat. Det enda vi bryr oss om är att få hjälpa dig kommunicera, umgås och njuta av livet med vänner och familj – med mindre ansträngning.

Boka ett hörseltest    Vill du bli uppringd?

Boka ett hörseltest, våra legitimerade audionomer är alltid redo att hjälpa dig.

Ring oss: 0200-111450

Bortom förstärkning

 • Våra öron är lika individuella som våra fingeravtryck. Våra livsstilar och hörselbehov varierar också. Med dagens teknik får du en personligare och mer realistisk hörupplevelse. De bästa hörapparaterna ger dig inte bara ljudkvalitet, utan även livskvalitet.
 • Dagens hörapparater gör betydligt mer än bara förstärker ljudet. Tack vare de digitala framstegen kan vi erbjuda funktionerna hos ett flertal personliga program, riktningskänsliga mikrofoner och minskad rundgång. På så vis kommer du att kunna njuta av den mest realistiska och bekväma hörupplevelsen du kan tänka dig.

3 steg till bättre hörsel

Hör bättre i 3 enkla steg

 • Kontakt

  Hitta din närmsta klinik

 • Besök oss

  Boka tid och besök någon av våra kliniker för att göra ett hörseltest för att se vilken typ av hörapparat som passar dig bäst.

 • Njut

  Njut av fördelarna med en hörapparat och bättre hörsel

Vi arbetar endast med de bästa

brand-logo-oticon-v1brand-logo-starkey-v1brand-logo-siemens-v1brand-logo-bernafon-v1brand-logo-widex-v1

Kontakta oss

*
*
*
*
*
map_sweeden_v2

Hitta din närmaste
hörselklinik

Hitta din hörselklinik