Olika typer av hörapparater

Människor är olika – med olika behov och livsstilar. Att hitta rätt hörapparat som ger just dig bättre hörsel får därför aldrig vara en process där ”en modell passar alla”.

Hörapparater för vuxna

Osynliga, dolda eller nästa osynliga

Tack vare modern teknik och design är det nästan omöjligt för folk att se du har hörapparat, oavsett vilken modell du väljer. Vi har olika modeller för olika typer av hörselnedsättning – vi kan hjälpa dig oavsett om din hörselnedsättning är lätt, måttlig eller grav.

Låt oss hitta den perfekta modellen för dig

Vi är dina experter – vi är här för att ge dig bättre hörsel, ge dig råd och svara på alla dina frågor. Det lönar sig att ta ett hörseltest och bli undersökt av en audionom. Du kan titta på de olika typerna av hörapparater som finns och se vårt stora utbud av hörapparater av god kvalitet.

Du kan prova dem och se om du föredrar en apparat som sitter bakom örat eller i örat. Det enda vi bryr oss om är att få hjälpa dig kommunicera, umgås och njuta av livet med vänner och familj – med mindre ansträngning.

Boka ett hörseltest    Vill du bli uppringd?

Boka ett hörseltest, våra legitimerade audionomer är alltid redo att hjälpa dig.

Ring oss: 0200-111450

Bortom förstärkning

 • Våra öron är lika individuella som våra fingeravtryck. Våra livsstilar och hörselbehov varierar också. Med dagens teknik får du en personligare och mer realistisk hörupplevelse. De bästa hörapparaterna ger dig inte bara ljudkvalitet, utan även livskvalitet.
 • Dagens hörapparater gör betydligt mer än bara förstärker ljudet. Tack vare de digitala framstegen kan vi erbjuda funktionerna hos ett flertal personliga program, riktningskänsliga mikrofoner och minskad rundgång. På så vis kommer du att kunna njuta av den mest realistiska och bekväma hörupplevelsen du kan tänka dig.

Hur går det till?

 • Tre steg till en bättre hörsel. Första steget är att boka ett hörseltest.

  Boka tid för hörseltest

  Ring 0200-111450 eller fyll i vårt formulär för att boka tid. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Kundservice har öppet mån-tors mellan 8.00-17.00 och fredag 8.00-16.00.

 • Tre steg till en bättre hörsel. Andra steget är att göra ett hörseltest.

  Testa din hörsel

  En legitimerad audionom genomför hörseltestet (även framtida besök). Hörseltestet visar hur bra du hör och om du skulle vara hjälpt av en eller två hörapparater.

 • Tredje steget till en bättre hörsel är att prova ut en hörapparat.

  Beslutet är ditt

  Du bestämmer själv om du vill gå vidare och prova ut hörapparat. Du får alltid prova din hörapparat i 30 dagar. Läs mer om hörapparater. Välkommen!

Vi arbetar endast med de bästa

brand-logo-bernafon-v1brand-logo-oticon-v1

Kontakta oss

*
*
*
*
*
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta hörselklinik