Olika typer av hörapparater

Människor är olika – med olika behov och livsstilar. Att hitta rätt hörapparat som ger just dig bättre hörsel får därför aldrig vara en process där ”en modell passar alla”.

Hörapparater för vuxna

Osynliga, dolda eller nästa osynliga

Tack vare modern teknik och design är det nästan omöjligt för folk att se du har hörapparat, oavsett vilken modell du väljer. Vi har olika modeller för olika typer av hörselnedsättning – vi kan hjälpa dig oavsett om din hörselnedsättning är lätt, måttlig eller grav.

Låt oss hitta den perfekta modellen för dig

Vi är dina experter – vi är här för att ge dig bättre hörsel, ge dig råd och svara på alla dina frågor. Det lönar sig att ta ett hörseltest och bli undersökt av en audionom. Du kan titta på de olika typerna av hörapparater som finns och se vårt stora utbud av hörapparater av god kvalitet.

Du kan prova dem och se om du föredrar en apparat som sitter bakom örat eller i örat. Det enda vi bryr oss om är att få hjälpa dig kommunicera, umgås och njuta av livet med vänner och familj – med mindre ansträngning.

Boka ett hörseltest    Vill du bli uppringd?

Boka ett hörseltest, våra legitimerade audionomer är alltid redo att hjälpa dig.

Ring oss: 0200-111450

Bortom förstärkning

 • Våra öron är lika individuella som våra fingeravtryck. Våra livsstilar och hörselbehov varierar också. Med dagens teknik får du en personligare och mer realistisk hörupplevelse. De bästa hörapparaterna ger dig inte bara ljudkvalitet, utan även livskvalitet.
 • Dagens hörapparater gör betydligt mer än bara förstärker ljudet. Tack vare de digitala framstegen kan vi erbjuda funktionerna hos ett flertal personliga program, riktningskänsliga mikrofoner och minskad rundgång. På så vis kommer du att kunna njuta av den mest realistiska och bekväma hörupplevelsen du kan tänka dig.

Hur går det till?

3 steg till en bättre hörsel!

 • Boka tid

  Ring 0200-11 14 50 eller klicka här för att boka ett hörseltest. Du behöver ingen remiss. Öppettider för kundservice är måndagar-torsdagar 08.00-17.00 och fredagar 08.00-16.00

 • Besök oss

  Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel med rekommendationer utifrån din hörselkurva, ditt behov och din livssituation. Här hittar du alla våra hörselkliniker.

 • Hör

  Med hjälp av hörapparat kan du nå ökad livskvalitet och ökat välmående. Tänk på att använda hörapparaten regelbundet, hjärnan behöver vänja sig. Läs mer här.

Vi arbetar endast med de bästa

brand-logo-oticon-v1brand-logo-starkey-v1brand-logo-siemens-v1brand-logo-bernafon-v1brand-logo-widex-v1

Kontakta oss

*
*
*
*
*
Hörselklinik

Hitta din närmaste
hörselklinik

Hitta din hörselklinik