Hos Audika hittar du olika typer av hörapparater passar olika behov. Det finns typer av hörapparater som placeras i och bakom örat. Utforska Audikas hörapparater här!

Olika typer av hörapparater

Alla människor är olika. Vi har olika livsstilar och olika behov. Därför finns det inte en typ av hörapparat som passar alla människor. Vi tycker att en hörapparat ska anpassas efter varje individs behov, livsstil och inte minst, hörselnedsättning. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika typer av hörapparater. Hitta en hörapparat som passar dig - på den här sidan hittar du våra olika typer av hörapparater. Scrolla eller använd länkarna för att hitta informationen du söker:

Vilken typ av hörapparat vill du prova? Vi erbjuder olika typer av hörapparater för att du ska hitta den typ av hörapparat som matchar dina behov. Läs mer om våra olika typer av hörapparater.

Det finns olika typer av hörapparater. De olika typerna har olika storlekar, placeras i ditt öra på olika sätt och ser olika ut. Inom primär hörselrehabilitering, erbjuds två olika typer av hörapparater: hörapparater som du placerar bakom örat och hörapparater som du placerar inuti hörselgången.

Olika typer

Vi erbjuder dig två olika typer av hörapparater: bakom-örat-hörapparater (BÖ) och allt-i-örat-hörapparater (AiÖ). Läs mer om våra olika typer av hörapparater nedan.

Om du är intresserad av att prova en bakom-örat-hörapparat eller en allt-i-örat-hörapparat är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik