Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Hos Audika hittar du olika typer av hörapparater passar olika behov. Det finns typer av hörapparater som placeras i och bakom örat. Utforska Audikas hörapparater här!

Olika typer av hörapparater

Alla människor är olika. Vi har olika livsstilar och olika behov. Därför finns det inte en typ av hörapparat som passar alla människor. Vi tycker att en hörapparat ska anpassas efter varje individs behov, livsstil och inte minst, hörselnedsättning. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika typer av hörapparater. Hitta en hörapparat som passar dig - på den här sidan hittar du våra olika typer av hörapparater. Scrolla eller använd länkarna för att hitta informationen du söker:

Vilken typ av hörapparat vill du prova? Vi erbjuder olika typer av hörapparater för att du ska hitta den typ av hörapparat som matchar dina behov. Läs mer om våra olika typer av hörapparater.

Det finns olika typer av hörapparater. De olika typerna har olika storlekar, placeras i ditt öra på olika sätt och ser olika ut. Inom primär hörselrehabilitering, erbjuds två olika typer av hörapparater: hörapparater som du placerar bakom örat och hörapparater som du placerar inuti hörselgången.

Olika typer

Vi erbjuder dig två olika typer av hörapparater: bakom-örat-hörapparater (BÖ) och allt-i-örat-hörapparater (AiÖ). Läs mer om våra olika typer av hörapparater nedan.

  • Typer av hörapparater för olika behov. Olika typer av hörapparater kan vara hörapparater som du har bakom örat. Hitta olika typer av hörapparater här.

    Bakom-örat-hörapparater är hörapparater som du placerar bakom örat. Mesta delen av hörapparaten placeras bakom örat, det vill säga att hörapparatens teknik finns i skalet. Det enda som sitter i örat är en individanpassad öronsnäcka och en ljudslang. Ljudslangen är länken mellan tekniken och öronsnäckan. Det finns olika modeller av bakom-örat-hörapparater, klicka på länken nedan för mer information.

    Bakom-örat-hörapparater

  • Olika typer av hörapparater passar olika typer av människor. Vilken typ av hörapparat passar dig? Läs mer om våra olika typer av hörapparater, bland annat vår allt-i-örat-hörapparat.

    Allt-i-örat-hörapparater är hörapparater som placerar i örat, inuti hörselgången. Till skillnad från hörapparater som placeras bakom örat, placeras alla delar av en allt-i-örat-hörapparat i örat. Det finns olika modeller av allt-i-örat-hörapparater, modeller som sitter helt gömda i hörselgången och modeller där en liten del av hörapparaten är synlig. Det finns olika modeller av allt-i-örat-hörapparater, klicka på länken nedan för mer information.

    Allt-i-örat-hörapparater

Förutom att välja om du vill placera hörapparaten bakom eller i örat, kan du också välja om du vill ha en typ av hörapparat som är internetuppkopplad och/eller laddningsbar. Hos oss kan du prova ut hörapparater som går att koppla till internet via trådlös Bluetooth teknik och som går att ladda. Läs mer om våra olika typer, modeller och funktioner.

Internetuppkopplade hörapparater Uppladdningsbara hörapparater

Om du är intresserad av att prova en hörapparat är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik