Hos Audika hittar du olika typer av hörapparater passar olika behov. Det finns typer av hörapparater som placeras i och bakom örat. Utforska Audikas hörapparater här!

Olika typer av hörapparater

Alla människor är olika. Vi har olika livsstilar och olika behov. Därför finns det inte en typ av hörapparat som passar alla människor. Vi tycker att en hörapparat ska anpassas efter varje individs behov, livsstil och inte minst, hörselnedsättning. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika typer av hörapparater. Hitta en hörapparat som passar dig - på den här sidan hittar du våra olika typer av hörapparater. Scrolla eller använd länkarna för att hitta informationen du söker:

Hos Audika hittar du olika typer av hörapparater passar olika behov. Det finns typer av hörapparater som placeras i och bakom örat.

Det finns olika typer av hörapparater. De olika typerna har olika storlekar, placeras i ditt öra på olika sätt och ser olika ut. Inom primär hörselrehabilitering, erbjuds två olika typer av hörapparater: hörapparaten du placerar bakom örat och hörapparaten du placerar inuti hörselgången.

Se hur hörapparaterna ser ut

Vi erbjuder dig två olika typer av hörapparater: bakom-örat-hörapparater (BÖ) och allt-i-örat-hörapparater (AiÖ). Vill du se hur de olika typerna ser ut? Använd vårt verktyg nedan och prova olika typer av hörapparater. Du kan välja typ av hörapparat, färg och se hur hörapparaten är placerad bakom eller inuti örat.

Om du är intresserad av att prova en bakom-örat-hörapparat eller en allt-i-örat-hörapparat är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
Hos Audika hittar du olika typer av hörapparater passar olika behov. Det finns typer av hörapparater som placeras i och bakom örat. Det finn också olika typer av hörapparater som är internetuppkopplade.

Förutom att välja om du vill placera hörapparaten bakom eller i örat, kan du också välja om du vill ha en typ av hörapparat som är internetuppkopplad. Hos oss kan du prova ut hörapparater som går att koppla till internet via trådlös Bluetooth teknik.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta hörselklinik