Få vägbeskrivning

Karlskrona

Landbrogatan 11
371 34 Karlskrona
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Karlskrona

Välkommen till Audikas hörselklinik i Karlskrona. Audikas legitimerade audionom i Karlskrona hjälper dig med din hörsel.

 • Hörseltest i Karlskrona är kostnadsfritt. Ingen remiss krävs.

 • Hörapparat i Karlskrona provas ut ur Audikas privata sortiment. 

 • Audikas audionom i Karlskrona är legitimerad.

 • Aktuellt just nu: Vi på Audika har anpassat vår verksamhet efter rådande Corona-situation och erbjuder flera olika möjligheter att få hjälp med din hörsel både digitalt och på klinik. Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Alla besök sker på tu man hand med din audionom och endast fullt friska medarbetare går till jobbet. Hitta information om senaste nytt på sidan: Audika & Corona.


Det första steget till en bättre hörsel är ett hörseltest, boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring oss på 0200-111450 .

Tycker du att det börjar bli svårare att höra i situationer när många pratar samtidigt? Märker du att du behöver höja ljudet på tv:n för att höra orden som sägs? Det kan vara tecken på att din hörsel kan vara nedsatt. Om du upplever att du börjar höra sämre än tidigare, är vår rekommendation att du bokar tid för ett hörseltest hos Audika i Karlskrona.

Hörseltest i Karlskrona är gratis och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Karlskrona genom att fylla i vårt formulär.

Hörseltestet görs i en ljudisolerad miljö och genomförs av en legitimerad audionom. Under hörseltestet får du bland annat lyssna på olika toner där din uppgift är att notera vilka toner du hör. Under besöket får du också berätta hur du upplever din hörsel samt vilka behov du har. 

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, det vill säga om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar ungefär en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Karlskrona? Boka ett hörseltest.

Om du väljer att prova ut hörapparat i Karlskrona betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten, oavsett vilken hörapparat du väljer. Du betalar även en avgift för besöket, en utprovningsavgift på 1 000 kr.

Audika erbjuder moderna och tekniskt avancerade hörapparater. Hur ser hörapparater ut och hur fungerar dagens hörapparater? Få mer information om hörapparater.

Har du hörapparat sedan tidigare? Har du haft hörapparat under några år och tycker att den inte hjälper dig lika bra som tidigare? Då kan det vara dags att justera hörapparaten eller prova ut en ny hörapparat. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audikas audionom i Karlskrona har en treårig universitetsutbildning och legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Det innebär att Audikas audionom i Karlskrona är legitimerad.

Hur kan Audikas legitimerade audionom i Karlskrona hjälpa dig?

 • Testa din hörsel
 • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Under dina besök med vår legitimerade audionom i Karlskrona får du och dina anhöriga också kommunikationsråd om hur ni bäst kan kommunicera med varandra, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionom i Karlskrona är expert på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Karlskrona tar emot bokade besök.

Audika i Karlskrona har ingen reception. Om du vill köpa tillbehör till dina hörapparater så som batterier, slangar eller domer samt andra hörselhjälpmedel kan du självklart göra det i samband med ditt bokade besök. Annars kan du alltid beställa produkter från vår webshop: hörselbutik.se

Audika i Karlskrona är centralt belägen, i Karlskrona Centrum. Adressen till hörselkliniken är Landbrogatan 11.

Hörselkliniken ligger i samma lokal som optikern Swan Optik. Du går alltså in i Swan Optik för att komma till Audika i Karlskrona. Vår hörselklinik ligger precis intill Hoglands Park och nära korsningen Parkgatan/Landbrogatan. Åker du buss, är det smidigast att gå av vid busshållplatsen "Karlskrona Centrum" och gå Parkgatan fram tills den korsar Landbrogatan. Promenaden från busshållplatsen "Karlskrona Centrum" tar ungefär 5 minuter. Vill du hellre ta bilen, kan du hitta parkeringsplatser i området. Bland annat finns ett parkeringshus på Parkgatan som heter "Parkeringshus Kronan". 

Hitta din snabbaste resväg på blekingetrafiken.se

Förutom Audikas privata hörselklinik i Karlskrona driver Audika ytterligare två helt privata hörselkliniker. En hörselklinik ligger i Kalmar och en ligger i Västerås.

Audikas hörselklinik i Kalmar, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Västerås, hörapparat och hörseltest

Vi som arbetar här

 • Henrik L

  Verksamhetschef

  Karlskrona

 • Charlotte N

  Leg. Audionom

  Karlskrona