Få vägbeskrivning

Landskrona

Eriksgatan 90
261 33 Landskrona
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Landskrona

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik i Landskrona. Audikas legitimerade audionomer i Landskrona hjälper dig med din hörsel.

 • Hörseltest i Landskrona görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.

 • Hörapparat i Landskrona kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.

 • Audikas hörselklinik i Landskrona är auktoriserad av Region Skåne. 

 • Hörseldag: Gratis screening för att hitta hörselnedsättning, drop-in 25/5 kl 9 - 16.

 • Avvikande öppettider: Den 7/6 har kliniken stängt efter klockan 12.00 och öppen mottagning är inställd. Lunchstängt 12.00 - 12.30 och kliniken är stängd alla helgdagar.

 • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid på tisdagar kl 13.00 - 15.00. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. Läs mer om öppen mottagning

 • Corona & Audika: Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet och bär skyddsutrustning vid nära kontakt med dig. Om du behöver hjälp är du välkommen att komma förbi kliniken under våra öppettider eller kontakta vår Kundservice. Läs mer om senaste nytt på sidan: Audika & Corona


Upplever du nedsatt hörsel och vill boka en tid för ett hörseltest? Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på  0200-111450.

Behöver du ofta be andra att upprepa sig? Anser du att du hör sämre än dina nära och kära? Tycker du att din hörsel är nedsatt? Varmt välkommen att boka en tid för ett hörseltest i Landskrona om du tycker att du hör dåligt eller vet med dig att din hörsel är nedsatt.

Hörseltest i Landskrona kostar 200 kr (frikort gäller) och du behöver ingen remiss för att boka en tid för ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Landskrona genom att fylla i vårt formulär.

Hörseltestet genomförs av en legitimerad audionom i en ljudisolerad miljö. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du upplever din hörsel. 

Hörseltestet visar hur du hör, om du hör normalt eller om din hörsel är nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar ungefär en timme att genomföra.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Upplever du nedsatt hörsel och vill du boka en tid för ett hörseltest i Landskrona? Boka ett hörseltest.

Om du väljer att prova ut hörapparat i Landskrona och är berättigad hörapparat enligt Region Skånes regler och riktlinjer har du som patient hos Audika två alternativ:

1. Du kan välja att prova ut hörapparat från regionens upphandlade sortiment. Då betalar du 1 000 kr som är Regionens utprovningsavgift.

2. Du kan välja att prova ut hörapparat som inte ingår i regionens upphandlade sortiment utan ur Audikas privata sortiment (Friare val). Då får du en rekvisition på 1 800 kr per hörapparat av regionen. Om den hörapparat du väljer kostar mer, betalar du själv mellanskillnaden. En utprovningsavgift på 1 000 kr betalas även vid detta val.

Dagens hörapparater är moderna, både när det kommer till teknik och design. Vill du veta mer om hörapparater? Klicka dig vidare till vår sida som handlar om hörapparater.

När du har provat ut din hörapparat får du lov att prova hörapparaten under 30 dagar. Efter din provperiod är du välkommen åter på ett uppföljningsbesök. Läs mer uppföljningsbesöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen

Har du hörapparat sedan tidigare? Då kan det vara dags att boka ett servicebesök. Vi vill säkra att du hör så bra som du skulle kunna och eftersom hörseln förändras med åren kan det vara så att din nuvarande hörapparat inte längre hjälper dig på bästa sätt. Kontakta oss så hjälper vid dig.

Audikas audionomer i Landskrona är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårig utbildning från universitetet och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. 

Audikas legitimerade audionomer i Landskrona hjälper dig med:

 • Att testa din hörsel
 • Att prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Audionomerna hjälper dig och dina nära med kommunikationsråd om hur ni bäst kan kommunicera i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Landskrona är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Landskrona har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörselkliniken har bemannad reception under alla veckans vardagar.  

Vill du köpa batterier, domer eller vaxfilter digitalt? Köp dina tillbehör och/eller andra hörselhjälpmedel i vår webshop: hörselbutik.se

Audikas hörselklinik i Landskrona ligger på Eriksgatan 90, på gatuplan. Hörselkliniken ligger nära Försäkringskassan och Skatteverket. 

Åker du buss till hörselkliniken? Busshållplatsen Artillerigatan ligger precis utanför hörselkliniken och trafikeras av följande busslinjer: 2, 3, 5 och 218. Sök din snabbaste resväg på Skånetrafiken.se.

Kör du bil till hörselkliniken? Det finns möjlighet att parkera på gatan precis utanför hörselkliniken.

Söker du efter en hörselklinik nära dig? I Skåne har Audika 7 hörselkliniker, utöver hörselkliniken i Landskrona.

Audikas hörselklinik i Lund, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Helsingborg, hörapparat och hörseltest 

Alla Audikas hörselkliniker i Skåne, hörapparat och hörseltest 

Auktoriserade privata hörselkliniker

Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Jens

  Verksamhetschef

  Landskrona

 • Ingmarie

  Koordinator

  Landskrona

 • Alexander

  Leg. Audionom

  Landskrona

 • Louise

  Leg. audionom

  Landskrona

 • Maria

  Leg. Audionom

  Landskrona