Få vägbeskrivning

Landskrona

Storgatan 30
261 31 Landskrona
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Kliniken stänger kl 14.30 på tisdag 2/10 på grund av utbildning.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Landskrona

Audika i Landskrona kan hjälpa dig med nedsatt hörsel till en bättre hörsel. Om du upplever att du har en hörselnedsättning är du välkommen att boka en tid för ett hörseltest. 

Hörseltest - för vem och hur går det till?
Vet du att du har svårt att höra i vissa situationer? Upplever du att du har nedsatt hörsel? Om svaret på frågorna är ja kan det vara bra att testa din hörsel. Ett hörseltest kostar 200 kr (frikort gäller). För dig som är över 85 år är det kostnadsfritt. Det tar ungefär en timme och innebär en ordentlig koll av din hörsel. Beroende på vad hörseltestet visar, rekommenderar våra legitimerade audionomer val av eventuell hörapparat. Välj att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment eller ur Region Skånes sortiment. Kostnad för hörapparater. Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Audika i Landskrona
I Landskrona har vi bemannad reception under alla vardagar. Välkommen in för att köpa batterier eller andra tillbehör till dina hörapparater och/eller hörselhjälpmedel. Vill du köpa tillbehör till dina hörapparater digitalt? Besök vår webshop

Auktoriserade privata hörselkliniker
Audika i Skåne är Auktoriserad av Region Skåne. På 1177 kan du hitta alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av och som är auktoriserade av Region Skåne.

Vi som arbetar här

 • Marianne D

  Verksamhetschef

  Landskrona

 • Ingmarie P

  Reception

  Landskrona

 • Britt B

  Leg. Audionom

  Landskrona