Få vägbeskrivning

Nacka

Forumvägen 14, plan 8 (i Nacka Forum, hus Signum)
131 53 Nacka
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Nacka

Välkommen till Audikas hörselklinik Nacka. Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig till en bättre hörsel.

 • Hörseltest i Nacka görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.

 • Audikas hörselklinik i Nacka jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

 • Hörapparat i Nacka kan provas ut ur regionens och Audikas sortiment. 

 • Avvikande öppettider: Lunchstängt 12.00 - 12.30 och kliniken är stängd alla helgdagar. 

 • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid på torsdagar kl 13.00 - 15.00. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. Läs mer om öppen mottagning.

 • Corona & Audika: Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet och bär skyddsutrustning vid nära kontakt med dig. Om du behöver hjälp är du välkommen att komma förbi kliniken under våra öppettider eller kontakta vår Kundservice. Läs mer om senaste nytt på sidan: Audika & Corona.


Vill du boka en tid för ett hörseltest? Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på  0200-111450.

Hur märker du att din hörsel har försämrats? Behöver du ofta ställa frågan "vad sa du?" Då kan det vara dags att kolla din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Nacka.

Hörseltest i Nacka kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Nacka genom att fylla i vårt formulär.

Det är en av våra legitimerade audionomer i Nacka som genomför hörseltestet. Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö och audionomen kommer att genomföra olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör. 

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Nacka? Boka ett hörseltest.

Vad kostar det att prova ut en hörapparat i Nacka? Audika jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Det innebär att Audika följer samma regler och riktlinjer som regionen. Om du väljer att prova ut hörapparat i Nacka har du två alternativ:

1. Du kan välja hörapparat ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr.

2. Du kan välja hörapparat ur Audikas privata sortiment. Om du väljer att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment kan du bara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Även vid val av hörapparat ur Audikas privata sortiment betalar du förskrivningsavgiften på 600 kr.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Dagens hörapparater är digitala, diskreta och tekniskt avancerade. Vill du veta mer om hörapparater? Besök vår sida om hörapparater.

När du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Vår rekommendation är att du använder din hörapparat så mycket som möjligt i så många olika vardagssituationer. Efter några veckor är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Vill du veta mer om det och processen, läs mer på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Var det längesedan du provade ut din hörapparat? Vår rekommendation är att byta ut sin hörapparat efter några år. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audikas audionomer i Nacka är legitimerade. Audionomerna har en treårig universitetsbildning och en legitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig med:

 • Att testa din hörsel
 • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Du och dina nära får också tips på hur ni bäst kan kommunicera med varandra i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Nacka har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörselkliniken har bemannad reception under alla veckans vardagar.

Vill du hellre få dina hörselprodukter skickade hem till dig? Då kan du beställa dem i vår webshop: hörselbutik.se

Audikas hörselklinik i Nacka ligger på Forumvägen 14, i Nacka Forum. Du hittar oss på plan 8 i hus Signum. Hörselkliniken till höger när du kommer ut från hissarna.

Till Nacka Forum kan du åka buss eller bil. Det finns flera bussar som stannar vid Nacka Forum, i nära anslutning till Audikas hörselklinik. Hitta din snabbaste resväg på SL.se.

Åker du bil till Nacka Forum är vår rekommendation att parkera i det stora parkeringshuset som tillhör Nacka Forum.

Audika har flera hörselkliniker i Södra Stockholm. Det kanske finns någon som passar dig bättre rent geografiskt?

Audikas hörselklinik på Södermalm, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Farsta, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Gratis hörseltest i Nacka. Testa din hörsel eller prova ut hörapparat på Audikas hörselklinik i Nacka. Audika är auktoriserad av Region Stockholm.

Vi som arbetar här

 • Jalil

  Verksamhetschef

  Nacka

 • Eirini

  Koordinator

  Nacka

 • Sara

  Leg. Audionom

  Nacka

 • Sara

  Leg. Audionom

  Nacka

 • Tom

  Leg. Audionom

  Nacka

 • Zohreh

  Leg. Audionom

  Nacka