Få vägbeskrivning

Nacka

Forumvägen 14, plan 8 (i Nacka Forum, höghuset)
131 53 Nacka
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Den 20/9 har receptionen öppet mellan 08:15-09:30. Därefter tar vi emot bokade besök.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Nacka

Välkommen till Audikas hörselklinik Nacka. Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig till en bättre hörsel.

 • Hörseltest i Nacka är kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss.

 • Audikas hörselklinik i Nacka är auktoriserad av Region Stockholm.

 • Hörapparat i Nacka kan provas ut ur regionens och Audikas sortiment. 

 • Erbjuder drop-in för enklare serviceärenden varje torsdag mellan 14.30-16.00. Läs mer om drop-in service

 

Vill du boka en tid för ett hörseltest? Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på  0200-111450.

Hur märker du att din hörsel har försämrats? Behöver du ofta ställa frågan "vad sa du?" Då kan det vara dags att kolla din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Nacka.

Hörseltest i Nacka är gratis och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Nacka genom att fylla i vårt formulär.

Det är en av våra legitimerade audionomer i Nacka som genomför hörseltestet. Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö och audionomen kommer att genomföra olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör. 

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Nacka? Boka ett hörseltest.

Vad kostar det att prova ut en hörapparat i Nacka? Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Det innebär att Audika följer samma regler och riktlinjer som regionen. Om du väljer att prova ut hörapparat i Nacka har du två alternativ:

1. Du kan välja hörapparat ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr.

2. Du kan välja hörapparat ur Audikas privata sortiment. Om du väljer att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment kan du bara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 3040 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Även vid val av hörapparat ur Audikas privata sortiment betalar du förskrivningsavgiften på 600 kr.

Dagens hörapparater är digitala, diskreta och tekniskt avancerade. Vill du veta mer om hörapparater? Besök vår sida om hörapparater.

När du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Vår rekommendation är att du använder din hörapparat så mycket som möjligt i så många olika vardagssituationer. Efter några veckor är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Vill du veta mer om det och processen, läs mer på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Var det längesedan du provade ut din hörapparat? Vår rekommendation är att byta ut sin hörapparat efter några år. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audikas audionomer i Nacka är legitimerade. Audionomerna har en treårig universitetsbildning och en legitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig med:

 • Att testa din hörsel
 • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Du och dina nära får också tips på hur ni bäst kan kommunicera med varandra i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Nacka har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00.

Hörselkliniken har bemannad reception under alla veckans vardagar. Vår receptionsmedarbetare kan hjälpa dig med enklare service av dina hörapparater, så som att byta vaxfilter eller batterier. Du kan också få hjälp med att köpa tillbehör och förbrukningsartiklar. Vi säljer bland annat batterier, domer, vaxfilter och slangar.

Vill du hellre få dina hörselprodukter skickade hem till dig? Då kan du beställa dem i vår webshop: hörselbutik.se

Audikas hörselklinik i Nacka ligger på Forumvägen 14, i Nacka Forum. Du hittar oss på plan 8 i Höghuset. Hörselkliniken till höger när du kommer ut från hissarna.

Till Nacka Forum kan du åka buss eller bil. Det finns flera bussar som stannar vid Nacka Forum, i nära anslutning till Audikas hörselklinik. Hitta din snabbaste resväg på SL.se.

Åker du bil till Nacka Forum är vår rekommendation att parkera i det stora parkeringshuset som tillhör Nacka Forum.

Audika har flera hörselkliniker i Södra Stockholm. Det kanske finns någon som passar dig bättre rent geografiskt?

Audikas hörselklinik på Södermalm, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Farsta, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som är auktoriserade och arbetar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som är auktoriserade av Region Stockholm.

Gratis hörseltest i Nacka. Testa din hörsel eller prova ut hörapparat på Audikas hörselklinik i Nacka. Audika är auktoriserad av Region Stockholm.

Vi som arbetar här

 • Jalil S

  Verksamhetschef

  Nacka

 • Magdalena G

  Koordinator

  Nacka

 • Sara H

  Leg. Audionom

  Nacka
 • Sara H

  Leg. Audionom

  Nacka