Få vägbeskrivning

Barkarby

Barkarbyvägen 18 B
177 44 Järfälla
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Boka ett hörseltest
Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Barkarby

Suavis Barkarby byter namn till Audika från och med 2 maj! För mer information, se sidan: Suavis
Välkommen till Audikas hörselklinik i Barkarby, Audikas legitimerade audionomer hjälper dig att uppnå din fulla hörselpotential. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

 • Hörseltest i Barkarby görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.

 • Hörapparat i Barkarby kan provas ut från regionens sortiment eller Audikas sortiment.

 • Audikas hörselklinik i Barkarby jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

 • Hörseldag: Gratis screening för att hitta hörselnedsättning, drop-in 2/6 kl 9-16.

 • Avvikande öppettider: Den 27/5 tar kliniken endast emot bokade besök. Välkommen till vår klinik i Jakobsberg om du behöver hjälp under tiden. Lunchstängt 12.00-12.30 och kliniken är stängd alla helgdagar.

 • Vi har anpassat vår verksamhet efter Covid-19. Läs mer på sidan Audika & Corona 

 

Upplever du att din hörsel har ändrats? Har du svårare att följa med i samtal och behöver du höja volymen på din TV? Det kan vara tecken på nedsatt hörsel. Då kan det vara dags att testa din hörsel och göra ett hörseltest i Barkarby. 

Ett hörseltest i Barkarby kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig över 85 år) och du behöver ingen remiss. Boka ett hörseltest i Barkarby genom att fylla i vårt formulär. 

Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö av en av våra legitimerade audionomer. Under hörseltestet genomförs olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du få berätta om hur du upplever din hörsel och berätta om dina behov. 

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, om din hörsel är nedsatt eller normal samt om du kan bli hjälpt av hörapparater. 

Besöket tar en timme.

Läs mer om hörseltestet

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Barkarby? Boka ett hörseltest

 

Hur mycket kostar en hörapparat i Barkarby? Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att Audika följer regionens riktlinjer och regler. När du provar ut hörapparater i Barkarby har du två val: 

1. Låna hörapparater från regionen. Då betalar du 600 kronor i förskrivningsavgift. 

2. Du kan köpa hörapparater ur Audikas privata sortiment. Då kan du vara berättigad en rekvisition (ett bidrag) på 2 380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden själv. Du betalar även 600 kr i förskrivningsavgift om du väljer ett par hörapparater ur Audikas privata sortiment. 

Oavsett valet av hörapparat betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) vid utprovningsbesöket. 

Hörapparaterna idag är mer tekniskt avancerade än någonsin tidigare, de är små och digitala. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika hörapparatsmärken, modeller och färger. Läs mer om hörapparater

När du har valt ett par hörapparater får du prova dessa i några veckor för att se hur de hjälper dig och om någon måste justeras. Sen är du välkommen på ett uppföljningsbesök. Läs mer om hela besöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen

Har du redan hörapparater? Din hörsel kan förändrats och då hjälper inte dina nuvarande hörapparater eftersom de inte är anpassade för din hörselnedsättning. Då kan det vara dags att prova ut en ny hörapparat. Kontakta oss så hjälper vi dig. 

 

Alla Audikas audionomer i Barkarby är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårs universitetsutbildning och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Hur kan Audikas legitimerade audionomer i Barkarby hjälpa dig?

 • Testa din hörsel

 • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel eller arbetshjälpmedel

 • Individanpassade hörselskydd

Våra audionomer ger dig och dina nära kommunikationsråd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer, med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Barkarby är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

 

Audikas hörselklinik i Barkarby har öppet måndag till torsdag 08.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken. 

Hörselkliniken har bemannad reception under vardagar. 

Vill du hellre handlar dina domer, vaxfilter andra förbrukningsvaror och hörselhjälpmedel digitalt? Då kan du lägga en order i vår webshop hörselbutik.se och då dina produkter hemskickade. 

 

Audika har flera hörselkliniker i norra Stockholm. Finns det någon som ligger närmare dig? 

Audika hörselklinik i Jakobsberg, hörapparat och hörseltest

Audika hörselklinik i Kista, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm

 

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholm driver Audika ett flertal privata hörselkliniker och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm. 
region-stockholm-horapparat-horseltest-audika-hrselklinik-rotebro-1

Vi som arbetar här

 • Johan

  Verksamhetschef

  Barkarby

 • Anette

  Koordinator

  Barkarby

 • Pia

  Koordinator

  Barkarby

 • Fereshte

  Leg. Audionom

  Barkarby

 • Valeska

  Leg. Audionom

  Barkarby