Barkarbyvägen 18B, 177 44, Järfälla

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

"Stort engagemang och bra råd" - Maud
"Fantastisk och kunnig personal. Kände stor trygghet" - Harry
"Fantastiskt bemötande och personligt!" - Karim
"Jag får alltid den service och hjälp jag behöver" - Leena

Hörapparat och hörseltest hos audionom i Barkarby

Välkommen till Audikas hörselklinik i Barkarby på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer hjälper dig att uppnå din fulla hörselpotential. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Barkarby görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Barkarby kan provas ut från regionens sortiment eller Audikas sortiment. 
  • Audikas hörselklinik i Barkarby jobbar på uppdrag av Region Stockholm. 
  • Gratis hörselkoll: Den 30/5 mellan klockan 09:30-12:00 erbjuder vi gratis snabbtest av din hörsel. Ett snabbtest riktar sig till dig som inte har testat din hörsel tidigare och ger en indikation på hur du hör. Läs mer om gratis hörselkoll

Hörseltest Barkarby, Stockholm

Upplever du att din hörsel har ändrats? Har du svårare att följa med i samtal och behöver du höja volymen på din TV? Det kan vara tecken på nedsatt hörsel. Då kan det vara dags att testa din hörsel och göra ett hörseltest i Barkarby. 

Ett hörseltest i Barkarby kostar 275 kr (frikort gäller, gratis för dig över 85 år) och du behöver ingen remiss. Boka ett hörseltest i Barkarby genom att fylla i vårt formulär. 

Så går ett hörseltest i Barkarby till

Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö av en av våra legitimerade audionomer. Under hörseltestet genomförs olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du få berätta om hur du upplever din hörsel och berätta om dina behov. 

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, om din hörsel är nedsatt eller normal samt om du kan bli hjälpt av hörapparater. 

Besöket tar en timme.

Läs mer om hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Barkarby? Boka ett hörseltest

Hörapparat i Barkarby, Stockholm

Att prova ut en hörapparat i Barkarby

Hur mycket kostar en hörapparat i Barkarby? Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att Audika följer regionens riktlinjer och regler. När du provar ut hörapparater i Barkarby har du två val: 

1. Låna hörapparater från regionen. Då betalar du 600 kronor i förskrivningsavgift. 

2. Du kan köpa hörapparater ur Audikas privata sortiment. Då kan du vara berättigad en rekvisition (ett bidrag) på 2 380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden själv. Du betalar även 600 kr i förskrivningsavgift om du väljer ett par hörapparater ur Audikas privata sortiment. 

Oavsett valet av hörapparat betalar du en patientavgift på 275 kr (frikort gäller) vid utprovningsbesöket. 

Hörapparaterna idag är mer tekniskt avancerade än någonsin tidigare, de är små och digitala. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika hörapparatsmärken, modeller och färger. Läs mer om hörapparater

När du har valt ett par hörapparater får du prova dessa i några veckor för att se hur de hjälper dig och om någon måste justeras. Sen är du välkommen på ett uppföljningsbesök. Läs mer om hela besöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen

Har du redan hörapparater? Din hörsel kan förändrats och då hjälper inte dina nuvarande hörapparater eftersom de inte är anpassade för din hörselnedsättning. Då kan det vara dags att prova ut en ny hörapparat. Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Audionom i Barkarby, Stockholm

Alla Audikas audionomer i Barkarby är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårs universitetsutbildning och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Hur kan Audikas legitimerade audionomer i Barkarby hjälpa dig?

  • Testa din hörsel
  • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel eller arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Våra audionomer ger dig och dina nära kommunikationsråd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer, med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Barkarby är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audika hörselklinik i Barkarby, Stockholm
Öppettider till Audikas hörselklinik i Barkarby

Audika hörselklinik i Barkarby har öppet för drop-in varje helgfri vardag mellan 12:45-13:30. Under drop-in kan du få hjälp med enklare serviceärenden som exempelvis att köpa/byta tillbehör, få reparationsbedömningar, aktivera och justera olika program samt boka tid. Läs mer om drop-in.

Kliniken har öppet måndag - torsdag 08:15 - 16:30 och fredag 08:15-14:00 för bokade besök. Lunchstängt 12:00-12:30. 

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Vill du hellre handla dina domer, vaxfilter andra förbrukningsvaror och hörselhjälpmedel digitalt? Då kan du lägga en order i vår webshop hörselbutik.se och få dina produkter hemskickade. 

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Barkarby

Audikas hörselklinik i Barkarby ligger på Barkarbyvägen 18B nära Enköpingsvägen och Barkarby handelsplats. 

För att enklast ta sig till hörselkliniken kan du antingen ta buss 550, 175, 567, 552H eller 552V till busshållplats Stora torget, från busshållplatsen är det ca 300 meter att gå till hörselkliniken. Du kan även ta pendeltåget till Barkarby station. Därifrån kan du antingen ta bussen eller gå till hörselkliniken. Väljer du att gå tar du till vänster när du kommer ut från stationen och går längst Skälbyvägen över Enköpingsvägen där du viker in på en gångstig som går igenom Kyrkparken, gå rakt fram tills du når Barkarbyvägen. Från pendeltåget är det ca 900 meter att gå till hörselkliniken. På sl.se hittar du all reseinformation och alla avgångar. 

Audikas hörselkliniker i Norra Stockholm

Audika har flera hörselkliniker i norra Stockholm. Finns det någon som ligger närmare dig? 

Audika hörselklinik i Jakobsberg, hörapparat och hörseltest

Audika hörselklinik i Kista, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm 

På Uppdrag av Region Stockholm

I Stockholm driver Audika ett flertal privata hörselkliniker och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm. 

Bild på region stockholms logga som Audika i Barkarby arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på personal på Audikas hörselklinik i Barkarby som kan hjälp dig hörseltest, hörapparat och  få rådgivning av legitimerad audionom
Johan
Verksamhetschef
Bild på koordinator Anette på Audikas hörselklinik i Barkarby som kan hjälpa dig att få hjälp av legitimerade audionomer om hörseltest och hörapparater
Anette
Koordinator
Bild på legitimerad audionom Fereshte som ger dig rådgivning om hörapparater och hörseltest  på Audikas hörselklinik i Barkarby
Fereshteh
Leg. Audionom
Bild på Kimiya som är legitimerade audionom på Audikas hörselklinik i Barkarby där du kan få hjälp med att göra hörseltest och testa hörapparat
Kimiya
Leg. Audionom
Bild på Jassmin som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Barkarby och hjälper dig med hörseltest och rådgivning av hörapparater
Jassmin
Leg. Audionom

Boka hörseltest i Barkarby

Steg 1 av 4