SeniorEvent i Kalmar

2021-11-05

Den 9 – 10 november kommer Audika delta i seniorevent i Kalmar. Seniorevent i Kalmar är två dagar med ett fullspäckat program med kunskap, aktuella ämnen och underhållning.

Kom och prata med oss på Audika och gör ett enklare hörseltest utfört av våra legitimerade audionomer. På onsdag 10/11 14.35 kommer vår legitimerade audionom Henrik Lindgren att hålla i en föreläsning ”Varför pratar andra så tyst? Livet är värt att höra” om vikten av att hand om sin hörsel och hur bra hörsel kan bidra till en förbättrad livskvalitet. 

SeniorEvent i Kalmar

Om Audika

Audika har ett 30 – tal hörselkliniker i Sverige varav en i Kalmar. Vi på Audika lägger stor vikt vid vår expertis inom hörsel och hörselvård och våra legitimerade audionomer utgår från varje individs behov och livssituation i sina rekommendationer. Hos oss på Audika hittar du den senaste och smartaste teknologin inom hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Vår hörselklinik i Kalmar är en privat hörselklinik och hos oss kan du prova ut hörapparater från Audikas privata sortiment. Ett hörseltest i Kalmar är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss.

Fler mässor som Audika är med på under november:

Seniormässan i Uppsala 17 -18 november
Seniormässan i Västerås 24 -25 november

0 kommentarer